Internationale Beleggingservaring

Samen hebben we ruim 40 jaar internationale beleggingservaring opgedaan bij bekende ‘global players’: internationale banken, pensioenfondsen en professionele vermogensbeheerders (o.a. Deutsche Bank, PGGM, Barclays Capital, Bridgewater Associates). Deze achtergrond is het fundament van onze beleggingsorganisatie, die onder toezicht staat van DNB, een AFM-vergunning heeft en aangesloten is bij het KiFid. We werken samen met gerenommeerde partners zoals Mazars, Charco & Dique en BinckBank, zodat onze beleggers zich verzekerd weten dat hun geld bij ons veilig is en in goede handen.

Ga Verder

We hebben samen meer dan 40 jaar internationale ervaring

In onze carrières hebben we te maken gehad met de vele, vaak ook verrassende en complexe aspecten van financiering en belegging. De internationale ervaring die we hierbij hebben opgedaan, is door de jaren gevormd tot een duidelijke visie over beleggen. Zo kennen wij het belang van spreiding, kiezen we voor heldere beleggingsinstrumenten en letten we scherp op de kosten.

We zijn een solide vermogensbeheerder van institutionele kwaliteit

Het uitgangspunt bij de oprichting van LG Partners was het bouwen van een vermogensbeheerder van institutionele kwaliteit. LG Partners heeft een AFM-vergunning en staat onder toezicht van DNB. Bovendien zijn we aangesloten bij het KiFid (het klachteninstituut voor de financiële sector).

We werken samen met gerenommeerde partijen

LG Partners werkt samen met bekende partners, ieder met een uitstekende reputatie. BinckBank is onze depot- en transactiebank, waar onze beleggers elk een eigen rekening onderhouden. Bij compliance en wet- en regelgeving laten we ons ondersteunen door Charco & Dique. Onze jaarrekening wordt gecontroleerd door Mazars Accountants.

Uw geld is veilig

Uw vermogen is veilig. Het staat immers op uw eigen, persoonlijke rekening bij BinckBank. LG Partners belegt dit in uiterst liquide instrumenten, zodat u op elk moment en tegen lage kosten uw beleggingen kunt verzilveren. Uw vermogen wordt belegd volgens helder omschreven voorwaarden die zijn vastgelegd in een vermogensbeheerovereenkomst. Wij kunnen dus niet op enig andere wijze uw vermogen beheren, of hierover beschikken, dan is omschreven in deze overeenkomst. Uw liquiditeiten vallen uiteraard onder de dekking van het Nederlandse depositogarantiestelsel.